Skulpturpark Koster

VÄLKOMMEN PÅ RÖJARDAGAR

02.04. – 04.04.2021

Inför 2021 tar Skulpturpark Koster nya tag, men behöver dig som medlem! För att bereda väg inför sommarens evenemang bjuder Skulpturparken in på fika, rundtur & röjningsarbete den 2-4 April. Då finns möjlighet att träffa nya och gamla medlemmar, upptäcka parken och bekanta sig med styrelsens framtidsplaner.

Under hela helgen kommer vi på coronasäkert avstånd att röja undan sly, kapa stubbar, elda ris och slå veketåg med lie. Vi kommer att lära oss om parkunderhåll, naturvård och Skulpturparkens myllrande växtlighet. Dessutom kommer vi att ge instruktioner i hur man hanterar olika trädgårdsredskap, som tillhandahålls på plats.

Oavsett väder sker samling på Kosters Trädgårdar klockan 10.00 varje dag, men du är välkommen att ansluta även senare på dygnet fram till klockan 15.00. Te- och kaffekannor kommer gå varma, och kakfatet kommer fyllas på helt kostnadsfritt under alla dagar. Det finns möjlighet att grilla medhavd mat, och på Påskafton bjuder Skulpturparken på varm gryta och dryck. Ta på dig varma och oömma kläder, arbetshandskar och bekväma skor. För fredag- och söndagsgäster medhavas egen lunch.